Wednesday, November 11, 2009

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης υπό τη διεύθυνση του Ρικάρντο Μούτι

  • ΤΟ ΒΗΜΑ, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009 [ 16:11 ]

Η συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης, υπό τη διεύθυνση του Ρικάρντο Μούτι θα γίνει, διαβεβαιώνει με ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μουσικής, απαντώντας σε συνδρομητές οι οποίοι ζητούσαν να μάθουν κατά πόσον η ανακοίνωση του ζεύγους Αγγελόπουλου ότι διακόπτουν τη χορηγία των Μεγάλων Ορχηστρών-Μεγάλων Μαέστρων, συνεπάγεται ακύρωση της συγκεκριμένης προγραμματισμένης συναυλίας.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή που υπογράφει ο πρόεδρος του ΔΣ του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, κ. Χρ. Λαμπράκης αναφέρονται τα εξής:

«Καθώς αρκετοί συνδρομητές ρώτησαν και ρωτούν το Μέγαρο Μουσικής, κατά πόσο η ανακοίνωση του κυρίου και της κυρίας Αγγελοπούλου για διακοπή της χορηγίας Μεγάλων Ορχηστρών-Μεγάλων Μαέστρων συνεπάγεται ακύρωση της προγραμματισμένης συναυλίας της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης υπό την διεύθυνση του Ρικάρντο Μούτι, διαβεβαιώνουμε το κοινό του Μεγάρου ότι καμία μεταβολή δεν επέρχεται.

Αν ίσως η «τιμωρία» του μουσόφιλου κοινού της Αθήνας δεν είναι η κομψότερη απάντηση στην κακόβουλη παρερμηνεία ενός σημειώματος που δεν αφορούσε το ζεύγος Αγγελόπουλου, το Μέγαρο δεν επιχειρεί μάθημα συμπεριφοράς σε χορηγούς που στήριξαν γενναιόδωρα στο παρελθόν επιτυχημένες παραγωγές του Μεγάρου».

ΚΙ ΑΥΤΟ:

Η συναυλία της Φιλαρμονικής της Βιέννης στο Μέγαρο και η χορηγία του ζεύγους Αγγελοπούλου

ΤΟ ΒΗΜΑ, Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

No comments: