Friday, November 27, 2009

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς έκανε πρόταση γάμου μέσω ραδιοφώνου

  • Ζωντανά στον αέρα έκανε πρόταση γάμου σήμερα ο δημοφιλής βρετανός τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς στη σύντροφό του Αΐντα Φιλντ, αφήνοντας κατάπληκτους τους ακροατές του αυστραλιανού ραδιοφωνικού σταθμού.


Η Φιλντ ήταν μαζί με τον Γουίλιαμς στο στούντιο για το "Κάιλ και Τζάκι 'Ο" σόου του ραδιοσταθμού 2DayFM του Σίδνεϊ, στο πλαίσιο της προώθησης του νέου του άλμπουμ με τίτλο "Reality Killed the Video Star" και την εμφάνισή του στα βραβεία Aria.

Κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, η παρουσιάστρια Τζάκι Χέντερσον είπε στον τραγουδιστή ότι το Σίντνεϊ φημίζεται για τις προτάσεις γάμου διασημοτήτων.

Τότε ο Ρόμπι Γουίλιαμς στράφηκε προς τη Φιλντ και είπε: "Υπάρχει κάποιος που θες να παντρευτείς;" και όταν εκείνη απάντησε: “Αυτό είναι πολύ περίεργο”. Ο Ρόμπι όμως δεν πτοήθηκε και συνέχισε: “Θέλεις να με παντρευτείς;”.

Μετά από μία σύντομη παύση, η 30χρονη Φιλντ είπε: "Ναι, θα σε παντρευτώ".

Ο Γουίλιαμς δεν είχε μαζί του δαχτυλίδι να της προσφέρει, οπότε η Χέντερσον τους έδωσε ένα δαχτυλίδι σε σχήμα βατράχου που φορούσε και το πέρασε στο δάχτυλο της Φιλντ.

Ο μάνατζερ του Γουίλιαμς δήλωσε αργότερα ότι η πρόταση έγινε για πλάκα.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος τώρα ζει στο Λος Άντζελες, είχε μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, ενώ το Μάρτιο του 2007 υπεβλήθη σε αποτοξίνωση για εθισμό σε συνταγογραφούμενα φάρμακα. Το νέο του άλμπουμ είναι το πρώτο που κυκλοφορεί τα τελευταία τρία χρόνια.

Πριν λίγες μέρες ο Γουίλιαμ δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι πίστευε ότι θα έμενε εργένης για πάντα, μέχρι που γνώρισε την Φιλντ.

"Μου γνώρισαν την Άιντα και τα πράγματα άλλαξαν. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και είμαι ερωτευμένος", είπε.

No comments: